Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSPROJ. Als je het bestand wilt openen GSPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameSalad Project Format GameSalad

Wat is een bestand GSPROJ?

Game development project gemaakt door de Windows-versie van GameSalad Creator, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Android, iOS, HTML5 en Mac OS X games. Spaart een spel in termen van 'scènes', 'acteurs' en 'tafels', evenals het gedrag van acteurs die interactie hebben met een scene. Kan gepubliceerd en online verkocht worden als het klaar is.

GameSalad for Windows kan spellen maken voor iOS en Mac OS X, hoewel het spel is ontwikkeld op Windows. Om het spel te publiceren in de iTunes App Store of Mac App Store, moet u echter nog een Mac gebruiken met Xcode.

GameSalad voor Mac OS X gebruikt de extensie .GAMEPROJ. U kunt GameSalad-projecten overbrengen tussen de Windows- en Mac-versies.

Hoe een bestand openen GSPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSPROJ openen

Andere problemen met een bestand GSPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSPROJ:

  • het gekozen bestand GSPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand