Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSX. Als je het bestand wilt openen GSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gens Sega Emulator Save State Format N/A

Wat is een bestand GSX?

Game bestand gemaakt door Sega Genesis / Megadrive emulators zoals Kega Fusion. Bevat een bevriezingstoestand van het ROM (eG, .32X bestand) terwijl het in de emulator wordt uitgevoerd. Hiermee kunnen gebruikers games afspelen op een bepaald tijdstip.

GSX-bestanden kunnen ook worden geopend door sommige versies van Gens, zoals Gens / GS.

Snelle sleuf opslaan staten voor Kega Fusion en Gens / GS gebruik de .GS0 - GS9 extensies.

Hoe een bestand openen GSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSX openen

Andere problemen met een bestand GSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSX:

  • het gekozen bestand GSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand