Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GSZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GSZIP. Als je het bestand wilt openen GSZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GSZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameSalad Market Asset Format GameSalad

Wat is een bestand GSZIP?

Bestand gebruikt door GameSalad Creator, een multi-platform game development programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van iOS, Android en HTML5 games. Beveiligt een archief van activa, zoals kunst-, muziek- of spelontwikkelingskomponenten, die verkrijgbaar zijn op de GameSalad Marketplace. Hiermee kunnen spelontwikkelaars de activa kopen en downloaden voor opname in hun games.

GSZIP-bestanden worden gebruikt voor het downloaden en importeren van activa in de ontwikkelingssoftware van GameSalad. Dubbelklik op een GSZIP-bestand om het te openen in GameSalad.

Hoe een bestand openen GSZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GSZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GSZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GSZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GSZIP openen

Andere problemen met een bestand GSZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GSZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GSZIP:

  • het gekozen bestand GSZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GSZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GSZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand