Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GTA. Als je het bestand wilt openen GTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft SharePoint WorkSpace Groove Tool Archive Format Microsoft

Wat is een bestand GTA?

Mini-applicatie gemaakt voor Microsoft SharePoint Workspace (voorheen genoemd Groove), een programma dat wordt gebruikt voor het delen van documenten en andere inhoud in samenwerkende omgevingen. Kan toegevoegd worden aan een werkruimte van een SharePoint-gebruiker om de functionaliteit aan te passen. Gebruikt voor het verdelen van gereedschap.

Groove tools kunnen een gebruiker automatisch synchroniseren met een SharePoint-server. Bijvoorbeeld, een agenda tool kan automatisch vergaderingen en andere belangrijke data synchroniseren.

GTA staat ook voor "Grand Theft Auto", een populaire actie video game. Grand Theft Auto gebruikt echter geen bestanden met de extensie ".Gta."

Hoe een bestand openen GTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GTA openen

Andere problemen met een bestand GTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GTA:

  • het gekozen bestand GTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand