Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GTABLE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GTABLE. Als je het bestand wilt openen GTABLE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GTABLE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Link To Google Fusion Tables Web Application Table Google

Wat is een bestand GTABLE?

Fusionstabelbestand gemaakt door Google Drive, een desktop client die bestanden synchroniseert met de Google Storage-cloud-based file storage service. Bevat een verwijzing naar een Google Docs-fusionstabel die is opgeslagen met het Google-account van de gebruiker en opent de fusionstabel in de standaardbrowser wanneer u dubbelklikt.

GFUSION-bestanden worden opgeslagen in een speciale lokale map met de naam Google Drive, nadat de Google Drive-client op het bureaublad is geïnstalleerd.

Een fusionstabel is een bestand dat een lijst bevat met gegevens die met Google's online tools kunnen worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een lijst maken van locaties die op een kaart kunnen worden weergegeven. U kunt ook tijdlijnen en grafieken maken met uw gegevens.

Hoe een bestand openen GTABLE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GTABLE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GTABLE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GTABLE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GTABLE openen

Andere problemen met een bestand GTABLE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GTABLE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GTABLE:

  • het gekozen bestand GTABLE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GTABLE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GTABLE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies GTABLE
GTABLE naar KMLGTABLE naar CSV