Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GTAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GTAR. Als je het bestand wilt openen GTAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GTAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GNU Tar Compressed Archive Format Free Software Foundation

Wat is een bestand GTAR?

Bestandarchief gemaakt met behulp van de GNU Tar-standaard, die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor tape archieven. Bevat een groep ongecomprimeerde bestanden. Gewoon gecomprimeerd in een .TGZ-formaat met behulp van .GZ gzip compressie.

De GTAR-extensie wordt zelden gebruikt voor Tar-archieven. In plaats daarvan wordt de .TAR-extensie veel vaker gebruikt.

Hoe een bestand openen GTAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GTAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GTAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GTAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GTAR openen

Andere problemen met een bestand GTAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GTAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GTAR:

  • het gekozen bestand GTAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GTAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GTAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand