Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GTHR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GTHR. Als je het bestand wilt openen GTHR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GTHR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gather Log Format Microsoft

Wat is een bestand GTHR?

Tekstbestand dat een logboek bevat van gegevens die zijn verzameld door een Microsoft logging utility. Gemaakt door Windows Search, Microsoft Exchange en SharePoint Portal Server na elk bestandsindexeringsproces.

Zowel Microsoft Exchange als SharePoint Portal Server maken GTHR-bestanden om documenten en berichten te identificeren die niet succesvol zijn geïndexeerd. Ze kunnen bekeken worden met het Gthrlog.Vbs-hulpprogramma door het volgende commando in te voeren:

cscript gthrlog.Vbs "[pad naar GTHR-bestand]"

Aangezien GTHR-bestanden alleen indexgegevens bevatten, kunnen ze verwijderd worden als ze te groot worden. Het kan echter langer duren voordat Windows bestanden indexeert tijdens het volgende indexeringsproces.

Hoe een bestand openen GTHR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GTHR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GTHR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GTHR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GTHR openen

Andere problemen met een bestand GTHR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GTHR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GTHR:

  • het gekozen bestand GTHR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GTHR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GTHR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand