Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GTKRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GTKRC. Als je het bestand wilt openen GTKRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GTKRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GTK+ Skin Format The GTK+ Project

Wat is een bestand GTKRC?

Instellingen bestand gebruikt door GTK +, een toolkit die wordt gebruikt voor het bouwen van grafische gebruikersinterfaces. In een tekstformaat opgeslagen en bevat instellingen die het uiterlijk van interfacecomponenten tonen. Wordt vaak gebruikt om de Linux GNOME desktop omgeving te gebruiken, die GTK + gebruikt.

GTKRC-bestanden worden ofwel opgeslagen als een verborgen bestand zonder bestandslocatievoorvoegsel (eG, .Gtkrc of .Gtkrc-2.0) of als een bestand zonder verlenging met de naam gtkrc (meestal in Windows).

GTKRC staat voor "GTK Run Commands."

Hoe een bestand openen GTKRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GTKRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GTKRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GTKRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GTKRC openen

Andere problemen met een bestand GTKRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GTKRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GTKRC:

  • het gekozen bestand GTKRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GTKRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GTKRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand