Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GUI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GUI. Als je het bestand wilt openen GUI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GUI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dr.Explain Project Format Indigo Byte Systems

Wat is een bestand GUI?

Project bestand gemaakt door Dr.Explain, een hulpprogramma voor het help authoring. Bevat hulponderwerpen en artikelen die zijn geschreven door de ontwikkelaar van de helpdocumentatie. Wordt gebruikt voor het publiceren van helphandboeken in Windows Help (.CHM), .PDF en online HTML-formaten.

DrExplain-projecten kunnen ook geannoteerde screenshots, technische illustraties en andere nuttige hulpbronnen handhaven.

Hoe een bestand openen GUI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GUI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GUI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GUI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GUI openen

Andere problemen met een bestand GUI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GUI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GUI:

  • het gekozen bestand GUI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GUI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GUI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand