Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GVI. Als je het bestand wilt openen GVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Video Format Google

Wat is een bestand GVI?

Videoformaat gebruikt door Google Video Player, een video-afspeelprogramma dat door Google is ontwikkeld. Soortgelijk aan een .AVI bestand en gecodeerd in DivX4 met een MP3 gecomprimeerde audio track. Kan ook worden afgespeeld door VLC als het bestand geen DRM-encryptie bevat.

Google Video Player is in 2007 gestaakt en wordt niet meer door Google verdeeld.

Hoe een bestand openen GVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GVI openen

Andere problemen met een bestand GVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GVI:

  • het gekozen bestand GVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand