Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GVIMRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GVIMRC. Als je het bestand wilt openen GVIMRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GVIMRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GVim Settings Format gVim

Wat is een bestand GVIMRC?

Bestand gebruikt door Gvim, een grafische versie van de Vim-teksteditor voor het bureaublad. Specificeert standaardinstellingen voor de editor, zoals de lettertype, kleuren, de venstergrootte en de tabbreedtes. Soortgelijk aan een .VIMRC bestand, maar kan extra configuratie opties bevatten die specifiek zijn voor Gvim.

Als u een GVIMRC-bestand gebruikt, kunt u mogelijk geen VIMRC-bestand gebruiken, omdat zij conflictende instellingen kunnen opgeven.

Hoe een bestand openen GVIMRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GVIMRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GVIMRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GVIMRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GVIMRC openen

Andere problemen met een bestand GVIMRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GVIMRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GVIMRC:

  • het gekozen bestand GVIMRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GVIMRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GVIMRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand