Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GVP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GVP. Als je het bestand wilt openen GVP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GVP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Video Player Google Video Pointer Playlist Format Google

Wat is een bestand GVP?

Snelkoppeling die de locatie van een Google Video Player (.GVI) bestand op internet bevat. Bevat geen echte video data, maar een verwijzing naar het videobestand.

De locatie van het videobestand kan bekeken worden door het GVP-bestand te openen in een teksteditor.

Hoe een bestand openen GVP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GVP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GVP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GVP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GVP openen

Andere problemen met een bestand GVP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GVP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GVP:

  • het gekozen bestand GVP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GVP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GVP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand