Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GWI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GWI. Als je het bestand wilt openen GWI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GWI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GroupWise Link Information Format Novell

Wat is een bestand GWI?

Bestand gebruikt door GroupWise, een samenwerkingsprogramma dat in professionele omgevingen wordt gebruikt. Bevat een aanwijzer naar een GroupWise database object. Kan een gebruikersnaam, versie, itemtype, bericht ID en map pad bevatten.

GWI-bestanden worden gebruikt om snelkoppelingen op te slaan en te delen naar GroupWise-databases, records en andere informatie.

Als het object dat het GWI-bestand verwijst naar de GroupWise-database is verwijderd, is het GWI-bestand niet meer bruikbaar.

Hoe een bestand openen GWI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GWI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GWI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GWI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GWI openen

Andere problemen met een bestand GWI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GWI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GWI:

  • het gekozen bestand GWI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GWI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GWI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand