Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GWP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GWP. Als je het bestand wilt openen GWP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GWP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Greetings WorkShop Format Microsoft

Wat is een bestand GWP?

Bestand opgeslagen door Groeten Workshop, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van kaarten, uitnodigingen, flyers en andere afdrukken. Bevat geformatteerde graphics en tekst, evenals de instellingen voor pagina-indeling. Gebruikt om Groeten Workshop projecten op te slaan en te laden.

Microsoft stopte de ontwikkeling van de Groeten Workshop.

Hoe een bestand openen GWP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GWP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GWP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GWP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GWP openen

Andere problemen met een bestand GWP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GWP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GWP:

  • het gekozen bestand GWP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GWP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GWP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand