Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GXD. Als je het bestand wilt openen GXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
General CADD Pro Drawing Format General CADD Products

Wat is een bestand GXD?

CAD tekening gemaakt met General CADD Pro (GCP), een herontwikkelde versie van Generic CADD voor Windows. Typisch gebruikt voor architectonische ontwerpen en bouwplattegronden. Intern gecomprimeerd door General CADD wanneer opgeslagen.

Hoe een bestand openen GXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GXD openen

Andere problemen met een bestand GXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GXD:

  • het gekozen bestand GXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand