Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GXK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GXK. Als je het bestand wilt openen GXK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GXK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Galaxkey File Manager Encrypted Format Galaxkey

Wat is een bestand GXK?

Gecodeerd archief gemaakt door Galaxkey, een programma dat wordt gebruikt voor het veilig bewaren en overbrengen van bestanden. Bevat zowel encryptie als wachtwoordbeveiliging. Vereist een geregistreerde Galaxkey-identiteit, evenals de Galaxkey-software om bestanden uit het archief te extraheren.

GXK-bestanden worden vaak gebruikt in bedrijfsomgevingen voor het versleutelen en verzenden van documenten als bijlagen in e-mail. Galaxkey biedt een invoegtoepassing voor Microsoft Outlook en een zelfstandig Windows-hulpprogramma voor het maken en extraheren van GXK-bestanden.

Hoe een bestand openen GXK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GXK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GXK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GXK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GXK openen

Andere problemen met een bestand GXK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GXK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GXK:

  • het gekozen bestand GXK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GXK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GXK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand