Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GXL. Als je het bestand wilt openen GXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Graph Exchange Language Format R. C. Holt

Wat is een bestand GXL?

Grafisch gegevensbestand gemaakt in het GXL-formaat (Graph Exchange Language), een formaat dat wordt gebruikt voor het overzetten van grafieken tussen software applicaties. Opslaan van de knooppunten en randen en eigenschappen die de grafiek vormen. Gebruik een XML-formaat waarmee interoperabiliteit tussen programma's mogelijk is.

Het GXL-formaat is oorspronkelijk gepubliceerd in 2000. Het wordt nu minder populair gebruikt dan andere grafische formaten zoals .GRAPHML, .GML en .XGMML.

Hoe een bestand openen GXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GXL openen

Andere problemen met een bestand GXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GXL:

  • het gekozen bestand GXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand