Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GXM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GXM. Als je het bestand wilt openen GXM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GXM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
General CADD Pro Format General CADD Products

Wat is een bestand GXM?

Macro bestand gebruikt door General CADD Pro, een CAD tekening applicatie voor Windows. Hiermee slaat u een macro op die een reeks instructies bevat die geautomatiseerd zijn in de software. Handig voor het uitvoeren van herhalende operaties en het schrijven van kleine, aangepaste programma's.

Verscheidene bruikbare macro bestanden zijn beschikbaar op de General CADD Pro website.

Hoe een bestand openen GXM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GXM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GXM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GXM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GXM openen

Andere problemen met een bestand GXM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GXM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GXM:

  • het gekozen bestand GXM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GXM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GXM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand