Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

GXT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand GXT. Als je het bestand wilt openen GXT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ GXT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Grand Theft Auto 2 Game Format Rockstar Games

Wat is een bestand GXT?

Bestand gebruikt door Grand Theft Auto (GTA), een spel waar spelers auto's stelen en missies uitvoeren. Bevat tekst die tijdens de gameplay wordt weergegeven. Vaak inbegrepen bij GTA mods en kan in meerdere talen vertaald worden.

GXT-bestanden worden gebruikt in GTA 2 en later en er is een GXT-bestand voor elke taal. Ze worden typisch opgeslagen in de ext directory van een GTA installatie.

U kunt GTA wijzigen: San Andreas en GTA: 4 GXT-bestanden met de GTA: Vice City GXT Editor met de X GXT Editor en GTA: Vice City GXT-bestanden.

Het GXT-formaat ondersteunt UTF-16-tekstcodering.

Hoe een bestand openen GXT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand GXT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de GXT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand GXT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand GXT openen

Andere problemen met een bestand GXT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand GXT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken GXT:

  • het gekozen bestand GXT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand GXT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand GXT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand