• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H. Als je het bestand wilt openen H, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C/C++ Header Format N/A

Wat is een bestand H?

Een H-bestand is een headerbestand dat wordt verwezen naar een C, C ++ of Objective-C broncode document. Het kan variabelen, constanten en functies bevatten die door andere bestanden in een programmeringsproject worden gebruikt. H-bestanden maken het mogelijk om vaak gebruikte functies slechts één keer te schrijven en, indien nodig, door andere bronbestanden te verwijzen.

Hoe een bestand openen H?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H openen

Andere problemen met een bestand H

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H:

  • het gekozen bestand H is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand