Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H12 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H12. Als je het bestand wilt openen H12, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H12

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
At Home 2012 Tax Return Format H&R Block Canada

Wat is een bestand H12?

Belastingsopgave gereserveerd door H & R Block Canada 2012, een Canadese belastingvoorbereidingsprogramma. Bevat Canadese federale inkomstenbelastingformulieren en door de gebruiker ingevoerde belastinggegevens. Sla de voortgang van een belastingopgave op, zodat het op een later tijdstip weer kan worden hervat.

Aangezien de H12-bestandsuitbreiding wordt gebruikt in de 2012-versie van At Home Canada, worden de meeste H12-bestanden in 2013 gemaakt (het volgende jaar).

H & R Block Canada Home werd H & R Block Canada Tax Software in 2013.

Hoe een bestand openen H12?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H12 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H12 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H12 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H12 openen

Andere problemen met een bestand H12

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H12 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H12:

  • het gekozen bestand H12 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H12 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H12 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand