Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H1Q Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H1Q. Als je het bestand wilt openen H1Q, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H1Q

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Help Merged Query Index Format Microsoft

Wat is een bestand H1Q?

Query-index die wordt gebruikt door Microsoft Help, een systeemhulpprogramma dat bij het Windows-besturingssysteem is opgenomen. Opgeslagen in de map 'Documents and SettingsAll UsersApplication DataMicrosoft Help' in Windows XP en de map 'ProgramDataMicrosoftAssistanceClient1.0en-US' in Windows Vista.

Hoe een bestand openen H1Q?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H1Q niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H1Q lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H1Q associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H1Q openen

Andere problemen met een bestand H1Q

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H1Q bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H1Q:

  • het gekozen bestand H1Q is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H1Q met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H1Q bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand