Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H1S Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H1S. Als je het bestand wilt openen H1S, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H1S

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Assistance Platform Client Help Format Microsoft

Wat is een bestand H1S?

Gecompileerd hulpprogrammaformaat geïntroduceerd met Windows Vista en ook ondersteund in Windows 7. Geleid door de Help Platform client (HelpPane.Exe), die standaard in Windows is geïnstalleerd. Gebruikt door Microsoft en OEM's voor het produceren van hulpprogramma's, maar niet gebruikt door softwareontwikkelaars van derden.

Verscheidene vooraf geïnstalleerde H1S-bestanden zijn te vinden in de volgende directory:

C: WindowsHelpWindowsen-VS

H1S-bestanden kunnen worden samengesteld met behulp van het Apcompnt.Exe-programma dat is opgenomen in de Help-platform voor Compatibiliteit. Ze kunnen ook worden gedecompileerd met behulp van xHelpMarkup.

Hoe een bestand openen H1S?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H1S niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H1S lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H1S associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H1S openen

Andere problemen met een bestand H1S

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H1S bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H1S:

  • het gekozen bestand H1S is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H1S met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H1S bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand