Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

H2O Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand H2O. Als je het bestand wilt openen H2O, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ H2O

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Battle Realms Game Data Format Liquid Entertainment

Wat is een bestand H2O?

Gecomprimeerd game data container bestand gebruikt door Battle Realms, een ouder real-time strategie spel ontwikkeld door Liquid Entertainment en uitgegeven door Ubisoft. Kan diverse soorten spelgegevens opslaan, waaronder geluiden, modellen, animaties, terrein, texturen en andere gegevens.

H2O bestanden kunnen worden geëxtraheerd met Total Commander met de UnPacker PRO plugin van het Game Archive, of gebruik een hulpprogramma genaamd H2OTool.

Hoe een bestand openen H2O?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand H2O niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de H2O lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand H2O associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand H2O openen

Andere problemen met een bestand H2O

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand H2O bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken H2O:

  • het gekozen bestand H2O is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand H2O met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand H2O bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand