Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HBC. Als je het bestand wilt openen HBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HyperBac Compressed Archive Format Xceleon Technologies

Wat is een bestand HBC?

Gecomprimeerd bestand archief gemaakt met het HyperBac compressie hulpprogramma. Wordt voornamelijk gebruikt voor het comprimeren van database bestanden. Ondersteunde databasesystemen omvatten Oracle, SQL Server, MySQL, SharePoint, IBM DB / 2, Sybase en SAP BRBackup.

HBC-bestanden kunnen maximaal 90% verminderen in de benodigde opslagruimte in vergelijking met de originele ongecomprimeerde bestanden.

Hoe een bestand openen HBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HBC openen

Andere problemen met een bestand HBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HBC:

  • het gekozen bestand HBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand