Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HBE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HBE. Als je het bestand wilt openen HBE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HBE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HyperBac Compressed/encrypted Archive Xceleon Technologies

Wat is een bestand HBE?

Bestandsarchief gecomprimeerd en gecodeerd met het HyperBac-bestandscompressieprogramma. Wordt voornamelijk gebruikt voor het comprimeren van databasebestanden, waaronder Oracle, MySQL, SQL Server, SharePoint, Sybase, IBM DB / 2 en SAP BRBackup. Kan tot 90% vermindering van de benodigde opslagruimte leveren.

HBE-bestanden zijn vergelijkbaar met standaard .HBC-bestanden, maar zijn versleuteld met AES-encryptie voor bestandssecuriteit. HyperBac maakt gebruik van een encryptiesleutelbestand om de gebruiker (en) te authenticeren die het bestand kan openen.

Hoe een bestand openen HBE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HBE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HBE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HBE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HBE openen

Andere problemen met een bestand HBE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HBE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HBE:

  • het gekozen bestand HBE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HBE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HBE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand