Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HBK. Als je het bestand wilt openen HBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mathcad Handbook Format Mathsoft

Wat is een bestand HBK?

Bestand gemaakt door Mathcad, software voor het berekenen van technieken. Specificeert de volgorde van de individuele bestanden in het elektronische boek Mathcad als de lezer er doorheen gaat. Handelingen zeer vergelijkbaar met het boek bindend op een fysiek boek. Kan worden gemaakt met behulp van een tekstverwerker of tekstverwerker, maar moet als tekst alleen worden opgeslagen.

HBK-bestanden zullen zich bevinden in het HANDBOOK van de folder, die in de map Mathcad Professional staat. Als u de HANDBOOK-submap niet hebt, maak dan het. Deze map bevat uw HBK-bestanden en uw Mathcad-werkbladen.

Om uw elektronische boek te openen, gaat u naar dezelfde locatie van uw HBK-bestand. In Mathcad selecteert u Open Boek in het menu Help, blader naar welk HBK-bestand u zoekt, klik erop en klik op Openen.

Om het Queuing Theory Handbook van uw Queuing Theory CD te krijgen, moet deze handmatig worden geïnstalleerd. Op uw harde schijf, in de map Mathcad Professional, zoek of maak een handboekmap op. Kopieer de Queuing-map en het queuing.Hbk-bestand van de cd Queuing Theory en plak ze in de map Mathcad Professional Handbook. Nadat u het bestand en de map hebt verplaatst, kunt u toegang krijgen tot de handboeken van binnen Mathcad door te gaan naar Help, vervolgens Open boek, vervolgens op de map Mathcad Handbook te klikken en vervolgens het juiste HBK-bestand te kiezen.

Mathsoft is in 2006 door Parametric Technology Corporation verworven.

Hoe een bestand openen HBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HBK openen

Andere problemen met een bestand HBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HBK:

  • het gekozen bestand HBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand