Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HBX. Als je het bestand wilt openen HBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BinHex Compressed File ASCII Archive N/A

Wat is een bestand HBX?

Binair naar hexadecimale tekstbestand aangemaakt voor Mac-computers. Bevat gecomprimeerde en gecodeerde data die oorspronkelijk in een 8-bits binair formaat was, maar nu in een 7-bits tekstformaat. Typisch gebruikt voor het overbrengen van binaire afbeeldingen, documenten en multimediadata met behulp van een tekstformaat in e-mailbijlagen.

De extensie ".Hbx" is een alternatief voor de meest gebruikte .BHX of .HQX extensies.

Hoe een bestand openen HBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HBX openen

Andere problemen met een bestand HBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HBX:

  • het gekozen bestand HBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand