Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCE. Als je het bestand wilt openen HCE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HydroCAD Hydrograph Data Format HydroCAD Software Solutions

Wat is een bestand HCE?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door HydroCAD, een programma voor stormwaterafwateringsoplossingen. Bevat hydrografische gegevens met behulp van een tekstformaat. Bewaar veranderingen in rivierwater stroomt over de tijd voor het HydroCAD project.

HCE-bestanden zijn altijd voorwaarts compatibel met oudere versies van HydroCAD.

Hoe een bestand openen HCE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCE openen

Andere problemen met een bestand HCE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCE:

  • het gekozen bestand HCE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand