• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCI. Als je het bestand wilt openen HCI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCI
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HydroCAD IDF Data Format HydroCAD Software Solutions

Wat is een bestand HCI?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door HydroCAD, een model voor het modelleren van stormwaterdreinigingsoplossingen. Bevat Intensiteit-Duur-Frequentie (IDF) data voor de regenvalintensiteit over een bepaalde periode. Gebruikt in combinatie met diverse andere gegevensbestanden die een HydroCAD-project bevatten.

Hoe een bestand openen HCI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCI openen
Andere problemen met een bestand HCI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCI:

  • het gekozen bestand HCI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand