Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCL. Als je het bestand wilt openen HCL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HotDocs Library Format HotDocs

Wat is een bestand HCL?

Bibliotheekarchief gemaakt door HotDocs, een formulier voor digitale formulieren die vaak gebruikt worden voor verzekeringen en juridische vormen. Sla een verzameling van "clausules" op, die tekstsjablonen zijn die in een formulier kunnen worden ingevoegd. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP formaat.

HCL-bestanden worden gebruikt met .HDL-clausule bibliotheekbestanden, die bestandsnaam verwijzingen bevatten naar de clausules in het clausulearchief. Bij het openen van een HDL die een HCL-bestand gebruikt, trekt HotDocs daarom elke clausule op de vlucht uit en decomprimeert, zoals het door de applicatie nodig is.

Clausule bibliotheken en clausule archieven worden opgeslagen in de volgende directory: Mijn DocumentenHotDocsLibraries.

Hoe een bestand openen HCL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCL openen

Andere problemen met een bestand HCL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCL:

  • het gekozen bestand HCL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand