Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCP. Als je het bestand wilt openen HCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HydroCAD Project Format HydroCAD Software Solutions

Wat is een bestand HCP?

Projectbestand gebruikt door HydroCAD, een programma dat stormwateractiviteit voor waterafvoeroplossingen modelleert. Bevat alle essentiële gegevens voor de opbouw en opstelling van een HydroCAD-project. Opgeslagen in ASCII-tekstformaat.

HCP-bestanden worden gebruikt met meerdere andere HydroCAD-bestanden die een HydroCAD-project bevatten, waaronder .HCE, .HUH, .HCR, .HCI, .HCU en .HCC-bestanden.

Hoe een bestand openen HCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCP openen

Andere problemen met een bestand HCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCP:

  • het gekozen bestand HCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand