Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCU. Als je het bestand wilt openen HCU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HydroCAD Hydrograph Units Definitions Format HydroCAD Software Solutions

Wat is een bestand HCU?

Bestand gebruikt door HydroCAD, een CAD programma dat helpt bij het ontwerpen van waterafvoer oplossingen. Bevat eenheidsdefinities voor het HydroCAD-project in tekstformaat. Representeert een van meerdere bestanden die een HydroCAD-project bevatten.

OPMERKING: vooraf geïnstalleerde HCU-bestanden mogen niet worden gewijzigd omdat ze standaarddefinities bevatten voor Engelse en Metrische systemen.

Hoe een bestand openen HCU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCU openen

Andere problemen met een bestand HCU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCU:

  • het gekozen bestand HCU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand