Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HCX. Als je het bestand wilt openen HCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Harvard ChartXL Chart Format Harvard Graphics

Wat is een bestand HCX?

2D of 3D grafiek gegenereerd door ChartXL, een Harvard Graphics data analyse en presentatie applicatie. Gegevens bewaren en informatie weergeven. Kan gebruikt worden voor het opslaan van oppervlakten, lijngrafieken, polaire diagrammen, XYZ staafdiagrammen, Gantt-grafieken en andere visualisaties.

Chart XL wordt ondersteund voor Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000 en XP single mode platforms.

Hoe een bestand openen HCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HCX openen

Andere problemen met een bestand HCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HCX:

  • het gekozen bestand HCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand