Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDB. Als je het bestand wilt openen HDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HansaWorld Enterprise Database Format HansaWorld

Wat is een bestand HDB?

Database bestand gemaakt door HansaWorld ERP systeem Enterprise, een ERP (Enterprise Resource Planning) applicatie voor middelgrote tot grote bedrijven. Bevat bedrijfs- en logistieke gegevens, inclusief facturen, ontvangsten en rapporten.

HDB-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en opslaan van bedrijfs-ERP-gegevens. Ze gebruiken de bestandsnaam HANSA.HDB.

Hoe een bestand openen HDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDB openen

Andere problemen met een bestand HDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDB:

  • het gekozen bestand HDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand