Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDD. Als je het bestand wilt openen HDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Parallels Workstation Virtual Hard Disk Format Parallels

Wat is een bestand HDD?

Virtuele harde schijf gemaakt door Parallels Desktop virtualisatie software. Beveiligt de gegevens voor de harde schijf van een virtuele machine (u kunt er rekening mee houden dat de Windows C: drive voor Windows VM's bevat). Wordt gebruikt voor het laden van de VM's bestanden wanneer de VM is gestart.

HDD bestanden worden opgeslagen in .PVM virtuele machine bestanden. Om uw HDD-bestand te lokaliseren, klik met de rechtermuisknop op het PVM-bestand en kies 'Inhoud van de verpakking weergeven'. De map die wordt geopend heeft een HDD-bestand met hetzelfde bestandsnaamvoorvoegsel als het PVM-bestand.

Om bestanden in een HDD-bestand handmatig te herstellen, monteer je eerst HDD-bestanden handmatig met Parallels Mounter, een programma dat bij Parallels Desktop zit (in / Library / Parallels /). Klik met de rechtermuisknop op het HDD-bestand en kies Open met & rarr. Parallels Mounter.App.

Oudere versies van HDD-bestanden van Parallels Desktop versie 2 kunnen worden geopend door Oracle VM VirtualBox.

Hoe een bestand openen HDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDD openen

Andere problemen met een bestand HDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDD:

  • het gekozen bestand HDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HDD
HDD naar VMDK