Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDF. Als je het bestand wilt openen HDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hierarchical Data Format N/A

Wat is een bestand HDF?

Gestandaardiseerd bestandsformaat voor het opslaan van wetenschappelijke gegevens. Gebruikt in de milieucunde, niet-destructieve testen, neutronverstrooiing en toepassingen in de ruimtevaart. HDF-hulpprogramma's kunnen wetenschappelijke gegevens manipuleren, bekijken, analyseren, visualiseren en converteren vanuit HDF-bestanden.

Twee veelgebruikte versies van HDF omvatten HDF4 en HDF5. Elke versie bevat softwarebibliotheken die functies bevatten voor het analyseren en manipuleren van de gegevens in HDF-bestanden.

De HDF-groep handhaaft een lijst met programma's die HDF-bestanden kunnen lezen en verwerken. Een algemene open source optie is GDAL - De Geospatiale Data Abstraction Library.

Hoe een bestand openen HDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDF openen

Andere problemen met een bestand HDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDF:

  • het gekozen bestand HDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand