Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDI. Als je het bestand wilt openen HDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Heidi Device Interface N/A

Wat is een bestand HDI?

Schijfafbeeldingsbestand gebruikt door emulatiesoftware voor oudere NEC PC-98 computersystemen, waaronder Anex86 en T98-Next. Vaak bevat oudere PC-98 videospellen en kan ze in Windows worden uitgevoerd met de ondersteunende emulatiesoftware.

De PC-98 werd vaak gebruikt voor Japanse computers. HDI-bestanden kunnen daarom gelokaliseerd worden in het Japans, tenzij vertaald.

Hoe een bestand openen HDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDI openen

Andere problemen met een bestand HDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDI:

  • het gekozen bestand HDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand