Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDM. Als je het bestand wilt openen HDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HDML Handheld Device Markup Language Format Openwave

Wat is een bestand HDM?

Webpagina die is geschreven in de handheld device markup language (HDML). Ontworpen voor draagbare elektronische apparaten, zoals smartphones en PDA's. HDML-bestanden worden overgedragen naar apparaten die gebruik maken van HDTP (het protocol voor handheld device transport) in plaats van HTTP, die wordt gebruikt voor .HTML-pagina's.

HDML-bestanden gebruiken gewoonlijk de .HDML-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen HDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDM openen

Andere problemen met een bestand HDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDM:

  • het gekozen bestand HDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand