Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDML. Als je het bestand wilt openen HDML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Handheld Device Markup Language Openwave

Wat is een bestand HDML?

Webpagina gemaakt voor mobiele apparaten met behulp van de handheld device markup language (HDML). Een uitbreiding van de SGML-taal, die wordt gebruikt voor het maken van .SGML-bestanden. Ontworpen om te worden weergegeven op smartphones en andere draagbare elektronische apparaten.

HDML-bestanden kunnen worden bekeken met compatibele apparaten met behulp van de Openwave UP.Browser. Ze kunnen bewerkt worden op een computer met een teksteditor, maar worden niet ondersteund door standaard webbrowsers.

HDML is geïntroduceerd door Unwired Planet (nu Openwave) in 1996. Omstreeks 1999 werd HDML vervangen door de Wireless Markup Language (. WML), die door HDML werd beïnvloed.

Hoe een bestand openen HDML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDML openen

Andere problemen met een bestand HDML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDML:

  • het gekozen bestand HDML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand