Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDMOV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDMOV. Als je het bestand wilt openen HDMOV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDMOV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime HD Movie Format Apple

Wat is een bestand HDMOV?

Filmbestand gebruikt door QuickTime, een audio- en video-afspeelprogramma. Bevat audio- en videogegevens die zijn opgeslagen in H.264-formaat, een filmformaat van Apple "High Definition". Kan worden afgespeeld met behulp van H.264 codecs die zijn geïnstalleerd met algemeen bekende audio- en videospelers.

De juiste codec moet in uw videospeler geïnstalleerd worden om HDMOV-bestanden te kunnen afspelen. Als een HDMOV-bestand niet goed afspeelt, raadpleeg dan de documentatie van uw videospeler om de juiste codec te verkrijgen.

Hoe een bestand openen HDMOV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDMOV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDMOV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDMOV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDMOV openen

Andere problemen met een bestand HDMOV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDMOV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDMOV:

  • het gekozen bestand HDMOV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDMOV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDMOV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand