Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDMP. Als je het bestand wilt openen HDMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Heap Dump Format Microsoft

Wat is een bestand HDMP?

Ongecomprimeerd foutdump bestand gegenereerd door Windows XP / Vista als een programma een fout of crashes heeft. Bevat een "dump" van de programmastatus wanneer de fout is opgetreden en andere relevante systeemgegevens opgenomen op het moment van de fout.

Compressed Heap Dump-bestanden worden opgeslagen als Minidump (.MDMP) bestanden en kunnen worden verzonden naar Microsoft als onderdeel van een foutrapportage- en bugfixeringsproces.

Windows-foutrapportage-instellingen worden opgeslagen in het Windows-register in 'HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsWindows Error Reporting'.

U hoeft typisch HDMP-bestanden niet te openen, tenzij een programma crash in een gecontroleerde software omgeving wordt gediagnosticeerd.

Hoe een bestand openen HDMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDMP openen

Andere problemen met een bestand HDMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDMP:

  • het gekozen bestand HDMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand