Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDP. Als je het bestand wilt openen HDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HD Photo Microsoft

Wat is een bestand HDP?

Gecomprimeerd rasterbeeldformaat ontwikkeld door Microsoft. Wordt voornamelijk gebruikt voor hoge resolutie fotografische beelden. Vergelijkbaar met een .JPG-bestand, maar gebruikt meer compressie en ondersteunt ook lossless compressie.

Meer informatie over het HD-fotoformaat is beschikbaar op de HD-fotoinformatiepagina van Microsoft.

Hoe een bestand openen HDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDP openen

Andere problemen met een bestand HDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDP:

  • het gekozen bestand HDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand