Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDR. Als je het bestand wilt openen HDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
High Dynamic Range Image Format HDRsoft

Wat is een bestand HDR?

Rasterbeeld of digitale foto opgeslagen in HDRsoft's High Dynamic Range (HDR) beeldformaat. Wordt gebruikt om het kleur- en helderheidsbereik van een digitale afbeelding te verbeteren. Kan worden verwerkt om donkere schaduwen of uitgewassen gebieden van een foto op te lossen.

HDR-software kan ook meerdere foto's met verschillende blootstellingen samenstellen om een ​​enkel beeld te creëren met een volledig en gelijkmatig verdeeld scala aan kleuren.

HDR-bestanden staan ​​ook bekend als Radiance HDR- of HDRI-bestanden.

Hoe een bestand openen HDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDR openen

Andere problemen met een bestand HDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDR:

  • het gekozen bestand HDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand