Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDS. Als je het bestand wilt openen HDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Digital Right Management Format Microsoft

Wat is een bestand HDS?

Bestand gebruikt door Microsoft PlayReady, een programma Digital Rights Management (DRM) dat wordt gebruikt voor het streamen van online video. Genoemd mspr.Hds (Microsoft PlayReady HDS-bestand) en opgeslagen in de map C: ProgramDataMicrosoftPlayReady in Windows of / Library / Application Support / Microsoft / PlayReady / in Mac OS X.

HDS-bestanden worden het meest aangetroffen bij het upgraden van Microsoft Silverlight-software, waardoor Netflix-streaming kan storen. Veel gebruikers hebben dit probleem succesvol opgelost door alle programma's uit te schakelen, mspr.Hds te verwijderen of te hernoemen naar mspr.Hds.Bak en vervolgens Netflix opnieuw te starten. Bij het opnieuw starten zal Netflix een nieuwe kopie maken van het mspr.Hds bestand, dat het streaming probleem regelt.

Hoe een bestand openen HDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDS openen

Andere problemen met een bestand HDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDS:

  • het gekozen bestand HDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies HDS
HDS naar VDI