Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDT. Als je het bestand wilt openen HDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Photoshop HDR Toning Preset Format Adobe Systems

Wat is een bestand HDT?

Instellingen bestand gemaakt door Photoshop Professional CS5 of later beeldbewerkingssoftware. Opslaan instellingen voor het aanpassen van een HDR (High Dynamic Range) foto. Inclusief kleur-, toon- en andere instellingen.

Verschillende HDR Toning-voorinstellingen worden bij de Photoshop-installatie opgenomen en worden opgeslagen in de Presets / HDR Toning / directory. U kunt ook aangepaste voorinstellingen maken en ze opslaan via het HDR Toning-venster.

Hoe een bestand openen HDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDT openen

Andere problemen met een bestand HDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDT:

  • het gekozen bestand HDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand