Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDV. Als je het bestand wilt openen HDV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
High Definition Video Format JVC

Wat is een bestand HDV?

Formatteren voor het opnemen van high-definition video op DV-cassette tape. HDV is een tape-based formaat en hoewel er een aantal oplossingen voor tapeless opname van HDV video beschikbaar zijn, vallen deze niet onder de HDV-specificatie.

HDV video kan worden opgenomen of afgedrukt op tape. Voor huis- en consumentengebruik kan HDV-video op een Blu-ray Disc worden afgeleverd zonder dat er opnieuw worden gecodeerd, of kan worden omgezet naar AVCHD en geleverd op een AVCHD-schijf, of kan worden omgezet naar DVD-Video zonder te verlies te zijn.

Oorspronkelijk ontwikkeld door JVC en vervolgens ondersteund door Sony, Canon en Sharp, is het HDV formaat aangemaakt om als betaalbare high definition formaat voor digitale camcorders te dienen.

Het HDV-formaat is snel gevangen met veel amateur- en professionele videografen door zijn lage kosten, draagbaarheid en een aanvaardbare beeldkwaliteit voor veel professionele producties.

Hoe een bestand openen HDV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDV openen

Andere problemen met een bestand HDV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDV:

  • het gekozen bestand HDV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand