Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HDX. Als je het bestand wilt openen HDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi MultiHelp Index Format Autodesk

Wat is een bestand HDX?

Help documentatie bestand gebruikt door oudere versies van AutoCAD design software. Gebruikt de bestandsnaam ACAD.HDX en levert een index voor een bijbehorend ACAD.HLP (.HLP) bestand. Niet gebruikt door recente versies van AutoCAD.

Hoe een bestand openen HDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HDX openen

Andere problemen met een bestand HDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HDX:

  • het gekozen bestand HDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand