Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HEARTSSAVE-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HEARTSSAVE-MS. Als je het bestand wilt openen HEARTSSAVE-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HEARTSSAVE-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Hearts Saved Game Format Microsoft

Wat is een bestand HEARTSSAVE-MS?

Opgeslagen game bestand gemaakt door Microsoft Hearts, een kaartspel met Windows. Opslaan van de kaarten in de hand van elke speler en het aantal trucs dat gewonnen is. Hiermee kan de speler doorgaan waar hij het laatste stopte.

De bestanden van HEARTSSAVE-MS worden niet handmatig door de gebruiker opgeslagen. In plaats daarvan wordt bij het verlaten van Hearts gevraagd of u de bestaande spelvordering wilt opslaan. Als u de knop Opslaan selecteert, maakt Harten een opslaanbestand in de map [gebruiker] Opgeslagen spellenMicrosoft GamesHearts. Wanneer u opnieuw Hearts opent, zal het vragen of u uw laatste spel wilt doorgaan.

Hoe een bestand openen HEARTSSAVE-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HEARTSSAVE-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HEARTSSAVE-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HEARTSSAVE-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HEARTSSAVE-MS openen

Andere problemen met een bestand HEARTSSAVE-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HEARTSSAVE-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HEARTSSAVE-MS:

  • het gekozen bestand HEARTSSAVE-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HEARTSSAVE-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HEARTSSAVE-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand