Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HELP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HELP. Als je het bestand wilt openen HELP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HELP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unix Help Format Apple

Wat is een bestand HELP?

Bestand gebruikt door Help Viewer, een helpdocumentatie-viewer die bij Mac OS X is opgenomen. Bevat een bundel documenten, waaronder HTML- en CSS-bestanden, evenals informatie indexeren. Wordt gewoonlijk gebruikt voor Mac OS X-hulpprogramma's.

Hulpboeken kunnen worden gelokaliseerd voor verschillende talen. Bijvoorbeeld, een hulpboek kan subdirectories bevatten voor engels (eG, /English.Lproj/ directory) of Spaans (eG, /Spanish.Lproj/ directory) vertalingen.

HELP-bestanden worden gewoonlijk opgenomen in Mac OS X-applicatiebundels (.APP-bestanden).

Hoe een bestand openen HELP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HELP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HELP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HELP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HELP openen

Andere problemen met een bestand HELP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HELP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HELP:

  • het gekozen bestand HELP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HELP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HELP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand